Contact RIN CARS Rent a CAR

Masini de inchiriat pentru termen lung.

CONTACT RIN CARS

Adresa: Bucuresti, Aeroport Otopeni
Tel: +4 0766 970 675
Program ZILNIC: NON-STOP

Ne puteti contacta oricand, daca doriti sa inchiriati o masina pe termen lung. Suntem disponibili NON STOP si va aducem masina acolo unde aveti nevoie. Pentru firmele care doresc sa inchirieze mai multe masini pentru personalul lor, avem oferte speciale! Toate informatiile le oferim la cerere, in functie de tipul de masina pe care il alegeti, de numarul de masini si de perioada de inchirere.

OFERIM GRATUITATI

Inca de la inceput, noi am oferit foarte multe gratuitati clientilor nostri. Garantiile de exemplu pornesc de la 50 de euro si printre cele mai interesante oferte, se numara si:

  • scaun de copil gratuit
  • preluare si predare gratuita de la orice adresa
  • sofer suplimentar pe contract
  • cauciucuri de sezon montate pe masina
  • lanturi de zapada in timpul iernii
  • asistenta rutiera NON STOP
  • kilometri nelimitati

Cu siguranta colaborarea noastra va fi pe termen lung! Apelati cu incredere la RIN CARS Rent a Car Bucuresti!

CONTACT DIRECT

DESPRE NOI

RIN CARS se ocupa de servicii de inchirieri auto de peste 10 ani. Suntem o firma responsabila si ne implicam serios in activitatea noastra. Avem o echipa de oameni tineri, profesionisti si foarte atenti la detalii. Masinile noastre sunt intr-o stare perfecta.

Clientii nostri sunt foarte multumiti si ne recomanda prietenilor si cunostintelor. Preturile pe care le avem sunt foarte mici si va oferim multe avantaje. Acest lucru se datoreaza faptului ca noi avem: service propriu si spalatorie auto proprie. Toate reparatiile si intretinerea masinilor se face in cadrul grupului RIN CARS. Reparatiile complexe se fac intotdeauna la reprezentatele marcilor pe care le avem in flota.

RIN CARS RENT A CAR

Vom fi mereu acea firma de RENT A CAR la care o sa apelati cu foarte mare drag! Suntem mereu disponibili, amabili si dispusi sa va ajutam! Ne dam tot interesul ca serviciile noastre sa fie ireprosabile si suntem mandri ca ne si iese acest lucru.

 

Apelati cu incredere la noi, daca doriti sa inchiriati o masina pentru termen lung si va garantam ca vom face tot posibilul sa fiti multumiti! Am colaborat pana in acest moment cu peste 5000 de clienti si am oferit servicii pentru firme din 25 de tari. Suntem convinsi ca vom deveni cei mai buni, in urmatorii 5 ani.

Inchirieri Auto Bucuresti:

+4 0766 970 675

Masini de inchiriat din Aeroportul Otopeni
Call Now ButtonSUNĂ ACUM: +40766970675